Verksamhetsberättelse 2005 

Sammanträden

Under året har det hållits 10 styrelsemöten. Det har hållits 1 extra styrelsemöte angående julskyltningens program och genomförande.

Ett välbesökt Årsmöte hölls den 6 april i Valhalls lokaler. Speciellt inbjuden gäst var Lars-Erik Rönnlund, näringslivsutvecklare i Hultsfred kommun. Lars-Erik med bakgrund från musik och upplevelsesektorn höll ett nära timslångt anförande där han bland annat berättade om hur han har lagt upp sitt arbete. Efter anförandet fick Lars-Erik välförtjänta applåder och en vacker blomsterkvast överlämnades av styrelsens ordförande Jenni Leppelt.

Verksamheten

Styrelsen har under året fortsatt sitt arbete med att göra Hultsfred mer attraktiv som handelsort. Torghandeln på Tors plan får nu betraktas som etablerad. Mängden knallar och mängden besökare ökar stadigt.
De nya evenemangen Talang -05 och Lifvens höstkonsert lockade stor publik till centrum. Traditionsenligt genomfördes i maj HultsfredsDagen och i november JulskyltningsSöndagen. 21, 22 och 23 december hölls för första gången Julmarknad på Tors plan. Vi kan också notera ett par nya affärsetableringar i centrum.
Föreningen har fått 6 nya medlemmar under året och är nu uppe i totalt 51 medlemmar. Två välkomstbanderoller och ett flaggspel pryder nu Bryggerigatan under den varma årstiden.

Verksamhetsplan

Hultsfred Handels styrelses arbete med aktiviteter/evenemang pågår kontinuerligt och i augusti år 2006 planerar Hultsfred Handel i samarbete med Kultur & Fritid, Astrid Lindgrens Hembygd och Träffpunkt Hultsfred att i projektform genomföra Romans CirkusSkola. Evenemanget vänder sig i första hand till barn i låg och mellanstadieåldern.

Hultsfred Handels styrelse och medlemmar fortsätter sitt långsiktiga arbete med att göra Hultsfred till en bättre ort att bo, handla och bedriva handel på.

Jenni Leppelt, ordförande
Hultsfred Handel

Produktion Webbpartner

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår